Potrivit OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

În cazul în care doriţi să returnati anumite produse, care nu corespund aşteptărilor dvs., puteţi să o faceţi conform legii, suportând costul returului. Condiţiile pentru retur sunt următoarele:

-sa fie returnate in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile livrate initial;
-sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, noi, nefolosite
-să nu prezinte semne de uzură;

-returul să se facă împreună cu documentele care l-au însoţit.

Contravaloarea produselor comandate se poate restitui prin transfer bancar, într-un cont specificat de dvs., prin mandat poştal sau puteţi opta pentru ca suma aferentă produsului să reprezinte un avans pentru o viitoare altă comandă pe site-ul nostru.

Produsele care sunt sigilate de producator pentru protejarea continului (exemplu: geluri uv), nu pot fi returnate decat daca au sigiliul intact, sau in baza unor motive serioase (produs neconform), cererile bazate pe eventualele impresii legate de nuantele de culoare nu vor fi luate in considerare, pozele postate pe site au caracter informativ si nu pot reda intocmai realitatea. 

Produsele trebuie sa fie ambalate corespunzator pentru a nu suferi deteriorari de orice fel in timpul transportului. Produsele deteriorate datorita unei ambalari defectuoase sau manipulari necorespunzatoare la returul catre vanzator, nu vor fi acceptate pentru retur si retrimise cumparatorului. 
Pentru comenzile returnate partial, se va returna doar contravaloarea produselor. Pentru comenzile returnate integral se vor rambursa atat contravaloarea produselor, cat si costurile initiale de expediere, daca au existat.