Termenii și condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu prevederile legale: Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vânzarea produselor și garanţiile asociate acestora. Perioada de garanţie este menţionată în certificatul emis de producător/importator/vanzator și începe să curgă de la data înscrisă în factura de achiziţie; de asemenea această perioadă este confirmată și de certificatul de garanţie aferent facturii fiscale emis de către firma noastră.

Produsele comercializate pe site-ul nostru, beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei române în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor/distribuitorilor. Condiţiile de acordare a garanţiei sunt cele menţionate în certificatul de garanţie, din acest motiv vă recomandăm să citiţi cu atenţie acest document.

Certificatele de garanţie pot fi emise de către societatea noastră sau de către producător/distribuitor.

Eventualele deteriorări/defectiuni ale produsului trebuie comunicate către noi prin e-mail sau telefonic în 24 de ore de la primirea coletului specificând defecţiunea semnalată, în caz contrar se consideră că acestea nu au existat.
Nu se acordă garanţie pentru consumabile.

Produsele trebuie trimise bine ambalate, cu toate accesoriile originale şi însoţite de certificatul de garanţie în original. Lipsa certificatului de garanţie poate duce la imposibilitatea primirii în service a produsului.

Condiţiile de garanţie nu se aplică pentru problemele sau daunele cauzate de client sau în circumstanţe cum ar fi, dar fără a se limita la următoarele:
- s-a intervenit asupra produsului, a fost reparat și/sau modificat de personal neautorizat;
- numărul de serie al produsului, componentele sau accesoriile au fost modificate, anulate sau eliminate;
- sigiliile pentru garanţie au fost rupte sau schimbate;
- produsul prezintă defecte fizice: lovituri, crăpături, ciobiri, rugină sau prezintă urme utilizare în condiţii neadecvate: tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variaţii mari de temperatură și presiune, manipulare incorectă, setări și instalări incorecte, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanţe în interiorul echipamentelor, etc;

Taxele de transport sunt suportate de către expeditor.