Bine ati venit pe site-ul www.beautylike.ro

Magazinul online beautylike.ro este administrat de Beauty Style Shop S.R.L, cu sediul social in B-dul 1 Decembrie 1918, nr.45, bl.J41, sc.F, parter, ap.77, Sector 3, Bucuresti, Romania, 707305 avand codul unic de inregistrare: 37082115, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J40/1957/2017. Telefon: 0734165386

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website, plasarea de comenzi, respectiv cumpararea de produse de pe acest site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul beautylike.ro pentru care Beauty Style Shop Srl are calitatea de autor/proprietar/administrator.

Administratorul site-ului www.beautylike.ro isi rezerva dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă către utilizatori. Utilizatorii au permanent acces la termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului, accesând pagina "Termeni şi Condiţii". fara notificarea Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Este strict interzisa distribuirea, modificarea, transmiterea, reutilizarea, publicarea sau stocarea pe un alt site web ori folosirea conținutului site-ului în scopuri publice sau comerciale, inclusiv, dar nu numai, texte, imagini, conținuturi audio sau video, fără acordul scris al beautylike.ro. Toate drepturile asupra materialelor/imaginilor afișate sau conținute în pagina web a companiei sunt rezervate, cu excepția cazului în care se prevede altfel și nu pot fi utilizate sau reproduse ori republicate decât cu acordul scris al beautylike.ro.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Conform cerințelor Regulamentului General privind Protecția Datelor nr. 679/2016 al U.E. pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, SC BEAUTY STYLE SHOP S.R.L. administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, în contextul vizitării site-ului și achiziționării serviciilor beautylike.ro.

DISPOZITII GENERALE

Magazinul online beautylike.ro este administrat de Beauty Style Shop S.R.L, cu sediul social in B-dul 1 Decembrie 1918, nr.45, bl.J41, sc.F, parter, ap.77, Sector 3, Bucuresti, Romania, avand codul unic de inregistrare: 37082115, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J40/1957/2017.

Accesul/vizitarea acestui website, plasarea de comenzi, respectiv cumpararea de produse de pe acest site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Politica de confidentialitate stabilieste modalitatea prin care toate datele, inclusiv datele cu caracter personal, pe care ni le furnizati sa fie prelucrate de catre noi.
Va rugam sa cititi cu atentie Politica de confidentialitate. Astfel, daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa nu ne oferiti date cu caracter personal.

Ne obligam ca datele pe care le primim și/sau le colectăm de la dumneavoastră să fie prelucrate în conformitate cu legislația în vigoare și numai pentru scopurile prevăzute în această Politică de Confidențialitate.
Furnizarea de date cu caracter personal este voluntară; cu toate acestea, dacă nu ne oferiți anumite date nu puteți beneficia de serviciile noastre sau nu puteți achiziționa produse de la noi.
Când ne furnizați date cu caracter personal și/sau informații de contact, ne permiteți să vă contactăm în scopul pentru care ne-ați furnizat aceste date cu caracter personal și informații de contact și în conformitate cu cele descrise în continuare în această Politică de Confidențialitate. Vă putem contacta prin e-mail, mesaje text (SMS) si  telefon.

DATE COLECTATE SI PRELUCAREA ACESTORA
Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

Crearea și administrarea contului în cadrul magazinului online pentru a avea acces in calitate de utilizator inregistrat;

Informațiile pe care le oferiti prin completarea formularelor de pe site-ul nostru;

In cursul unui proces de achiziție, în special numele și prenumele, adresa de e-mail, data nașterii, adresa de facturare, adresa de livrare , datele companiei și/sau numărul de telefon;

Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;

Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;

 Returnarea produselor conform prevederilor legale;

 Oferirea posibilitatii de a participa la concursuri, promotii;

 Oferirea de informații, produse sau servicii pe care ni le solicitați;

DIVULGAREA DATELOR DVS

 Putem divulga datele dvs. către terți furnizori de servicii pentru a pune în aplicare obligațiile pe care le avem față de dvs., respectiv livrarea produselor comandate de către un curier, prin poștă, e-mail, SMS sau notificări, sau care ne furnizează servicii nouă cum ar fi servicii de contabilitate, de procesare a plăților, audit sau juridice. O astfel de divulgare este permisă pentru ca aceste terțe părți să aibă acces la date în vederea furnizării serviciilor, dar fără a le folosi în alte scopuri. De asemenea, dacă avem obligația de a divulga sau distribui datele dvs.cu caracter personal, în scopul de a ne conforma cu orice obligație legală, de reglementare sau de instanță.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

STOCAREA DATELOR

Daca nu exista nici o cerinta legala, vom stoca datele dvs. doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre, respectiv in scopurile mentionate mai sus.

Puteti solicita oricând anularea înregistrării și ștergerea datele dvs. de pe site-ul nostru, contactandu-ne  în scris (prin e-mail).

Nu suntem raspunzatori daca sunteti indusi in eroare de catre terti neautorizati care se prezinta ca fiind reprezentanti ai  Beauty Style Shop. Vă rugăm să ne informați dacă aflați de un astfel de comportament din partea unui terț.

 

Declararea Responsabilitatii

Conţinutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietatea beautylike.ro (Beauty Style Shop Srl). Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de prezentare/exemplu, iar ambalajele produselor efectiv livrate pot diferi de imagini (culoare, formă, aspect, etc). Beautylike.ro îşi rezervă dreptul de a nu onora o comanda în cazul în care unul sau mai multe produse comandate nu mai exista in stoc sau nu sunt mai sunt disponibile. Orice reclamaţie privind diferente cantitative sau calitative va fi transmisă către beautylike.ro (Beauty Style Shop SRL) în maximum 24 de ore de la recepţionarea produselor (telefonic sau în scris pe e-mail).