Cum cumpar

Comanda se poate face telefonic la numarul afisat pe prima pagina sau direct pe site urmand instructiunile de mai jos.

Folosind meniul, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit produsul care va intereseaza, adaugati-l in cos.

Veti fi directionati in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista cu produsele cumparate, sa actualizati cantitatea de produse comandate sau sa renuntati la un produs.

Dupa ce aveti toate produsele dorite in cos, puteti finaliza comanda, completand datele dumneavoastra de contact si modalitatea de livrare. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest pas nu dureaza mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda.

In functie de informatiile trimise veti fi contactat telefonic de catre operatorul nostru.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

 

Beautylike.ro foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.