Livrarea comenzilor se face atât prin Posta Romana cât și prin Curier Rapid.

Taxe livrare: 10 lei Poșta Română

                     10-30 lei Curier Rapid

Livrare prin Posta Romana in 2-3 zile lucratoare

Taxa de transport pentru colete ramburs (plata la ridicarea de la oficiul postal) este de 10 lei, iar la o comanda de peste 150 Ron (nu este valabil si pentru kit-uri, doar pentru cele care depasesc 200 ron), transportul este Gratuit.  

*Numele si Adresa pentru livrare trebuie sa fie complete si exact ca in buletin, deoarece coletul poate fi ridicat doar cu buletinul.

 Livrare prin Curierat Rapid in 24 de ore

Taxa de transport pentru localiatile in aria de acoperire a firmei de curierat este intre 15-30 lei, iar la o comanda de peste 300 lei, transportul este Gratuit.  

*taxa de transport variază in funcție de greutatea coletului

 

Conditii de Expediere Comenzi
Orice comanda plasata pe website-ul nostru se va confirma telefonic sau pe e-mail de catre cumparator. In lipsa acestei confirmari, verbale sau in scris, comanda nu va fi expediata, iar dupa 5 zile anulata. De asemenea, ne rezervam dreptul de a nu onora comenzi efectuate de clienti care nu au ridicat colete expediate anterior, decat cu plata integrala a comenzii in avans. Comenzile se pot expedia prin Posta Romana (termen de livrare intre 2 si 4 zile, in functie de destinatie si conditii meteo) sau printr-o firma de curierat (termen de livrare intre 24 si 72 de ore, in functie de destinatie si conditii meteo).

Metoda de plata

- Ramburs - plata se face la primirea coletului cu produsele comandate. Comanda se achita in momentul ridicarii de la oficiul Postei Romane sau la  livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid.

Taxe Suplimentare

Valoarea minima a coletului trebuie sa fie 30 RON fara taxele de expediere.Preţul final plătit de client este format din preţul produsului afişat pe site şi din cheltuielile de expediţie, daca este cazul.